Mi brinemo o zdravlju vaše porodice

Vrhunska tehnologija

Kvalitet bez kompromisa

Naučna istraživanja

INOVATIVNI, PRIRODNI, SIGURNI
i EFIKASNI proizvodi

AbelapharmBackground

Mi brinemo o zdravlju vaše porodice

Vrhunska tehnologija

Kvalitet bez kompromisa

Naučna istraživanja

INOVATIVNI, PRIRODNI, SIGURNI
i EFIKASNI proizvodi

„Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom AbelaPharm. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.“

Kvalitet pre svega

Glavni cilj kompanije AbelaPharm je da se na tržište plasiraju efikasni, visokokvalitetni i bezbedni proizvodi. Zbog toga je kompanija postavila vrlo jasne zahteve i standarde koje ispunjavaju svi zaposleni.

Više detalja…

Proizvodnja

U AbelaPharm proizvodnim pogonima proizvode se čvrsti, tečni i praškasti farmaceutski oblici koji su trenutno dostupni za preko 100 miliona ljudi u zemljama Evropske Unije, Bliskog Istoka i Severne Afrike.

Više detalja…

Inovacije

Posvećeni smo razvoju i implementaciji inovativnih tehnologija i procesa u proizvodnji dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i drugih jedinstvenih farmaceutskih proizvoda.

Više detalja…

AbelaPharm kupila fabriku lekova od nemačke Stada Grupe

Farmaceutska kompanija AbelaPharm, regionalni lider u oblasti proizvodnje i distribucije dijetetskih suplemenata, danas je od nemačke Stade zvanično preuzela fabriku za proizvodnju lekova u Starim Banovcima.

Ovo je druga fabrika u vlasništvu kompanije AbelaPharm, koja je u poslednjih godinu i po dana akvizirala preko 6 miliona eura vredne opreme, mašina, postrojenja, proizvodnih procesa i proizvodnih licenci od renomiranih evropskih i svetskih kompanija.

AbelaPharm kupila fabriku američke kompanije Alvogen

Alvogen i AbelaPharm su danas objavile da su potpisale kupoprodajni ugovor i zvanično izvršile primopredaju fabričkog postrojenja u mestu Barice, u okolini Vršca.

Moderno postrojenje, sa najvišim GMP standardima, pruža preduslov za proizvodnju 20 miliona farmaceutskih jedinica godišnje i zapošljavanje 50 novih radnika, a izgradila ga je američka kompanija Alvogen 2011. godine.

Ova akvizicija je strateški potez koji će kompaniji AbelaPharm omogućiti da učvrsti svoje prisustvo na farmaceutskom tržištu u regionu, ali i stvoriti preduslove za brže širenje poslovanja u inostranstvu.