Gastroenterologija

Dobro zdravlje počinje u stomaku. U crevima se nalazi čak 70% svih imunih ćelija. Zbog toga su probiotici vitalni ne samo za zdrav probavni sistem, već i za celokupno zdravlje.

AbelaPharm je formulisao liniju probiotika koja je, osim što sadrži naučno dokazane, najbolje i najefikasnije kulture probiotika, upakovana u inovativno pakovanje. Tehnologija Flow pack garantuje stabilnost i kvalitet probiotika AbelaPharm.

Bulardi kapsule

Mnogo je probiotika, samo je jedan BULARDI

Bulardi® pomaže da se zaustavi dijareja, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje dijareje.

  • DOMINANTAN – Bulardi ćelija je 10 puta veća od bilo koje druge ćelije probiotika.
  • POSEBAN – Brže, bolje i sigurnije eliminiše toksine iz creva.
  • DRUGAČIJI – Može se uzimati istovremeno sa antibioticima..
  • INOVATIVAN – Stabilnost i kvalitet probiotskih kultura garantuje inovativno visokotehnološko pakovanje.

Posetite web stranicu >

Probiotik EnteroBiotik

Probiotik Enterobiotik®  pospešuje eliminaciju štetnih bakterija i njihovih toksina, pomaže da se spreči vezivanje patogenih mikroorganizama, kao i širenje njihovih toksina, i na taj način doprinosi rešavanju stomačnih tegoba i  uspostavljanju crevne ravnoteže koja je narušena. Aktivni sastojci iz praparata luče baktericine-enzime koji uništavaju uzročnike bolesti.

Probiotik Enterobiotik® FORTE predstavlja superiornu kombinaciju dve najbolje istražene i klinički dokazane probiotske kulture Lactobacillus rhamnosus GG i Saccharomyces boulardi u jednoj kapsuli!  Dodatno, probiotske kulture Lp 6595 i Lp HEAL9  deluju SINERGISTIČKI u održavanju i uspostavljanju normalne funkcije crevne flore.

Dnevna doza zaštite više od 8,5 milijardi probiotskih ćelija u 1 kapsuli.

aTECH ambalaža garantuje stabilnost i kvalitet.

Posetite web sajt >

Flobian

Prirodno rešenje za simptome IBS-a

Jedna od najbolje dokumentovanih probiotskih kultura na svetu – Otkrivanje i karakterizacija LpP299v zasnovana je na radu preko 200 istraživača, dokumentovanom u više od 100 publikacija, uključujući više od 50 kliničkih studija, koje potvrđuju efikasnost i bezbednost Flobian® kapsula.

Aktivan sastojak Lp299v se može naći samo u Flobian® kapsulama / kesicama i prvenstveno je namenjena osobama koje pate od sindroma iritabilnog creva, jer pomaže da se:

  • eliminišu gasovi,
  • smanji nadutost,
  • ublaži bol u stomaku i
  • reguliše pražnjenje creva.

Inovativna ambalaža aTECH garantuje stabilnost i kvalitet proizvoda.

Posetite web sajt >

Bebicol

Prva preporuka pedijatara

BebiCol® probiotske kapi sadrže jedan od temeljno proučenih probiotskih sojeva na svetu. Naučno ime za probiotski soj u kapima BebiCol® je Lactobacillus rhamnosus GGNjegova efikasnost i sigurnost dokazana je u brojnim studijama kako kod odraslih, tako i kod dece i novorođenčadi.

BebiCol® se razlikuje od svih ostalih probiotika zbog činjenice da je o ovom probiotiku obavljeno više od 1.000 naučnih i kliničkih istraživanja

Posetite web stranicu >