Kombinujući moć medicine sa dubokim razumevanjem potreba potrošača, uspeli smo da razvijemo, primenimo i zaštitimo našu inovativnu tehnologiju.

Posvećeni smo razvoju i implementaciji novih tehnologija i procesa proizvodnje dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i drugih farmaceutskih proizvoda.

AbelaPharm je prvi proizvođač koji je uveo jedinstvenu, inovativnu aTECH tehnologiju, čime je omogućeno da PVDC blisteri budu dodatno zaštićeni spoljnjom troslojnom kesicom ispunjenom inertnim gasom.

Ova inovacija je posebno značajna u proizvodnji svih probiotskih preparata AbelaPharm. aTECH tehnologija je uvedena s ciljem da u potpunosti zaštiti proizvod i osigura njegov kvalitet. Tehnologija podrazumeva upotrebu posebne laminatne folije koja dodatno štiti naše proizvode pakovane u blisterima. Laminatna folija je apsolutna barijera kiseoniku, vlazi i svetlosti, koje su pored temperature glavni uzročnici smanjenog dejstva aktivnih probiotskih sojeva.

Pored laminatne folije, sa ciljem da se poveća stabilnost proizvoda, odnosno vijabilnost probiotskih kultura, dodaje se inertni gas – azot. Probiotske bakterije su uglavnom anaerobni organizmi, kiseonik može dovesti do nakupljanja štetnih metabolita koji uzrokuju smrt probiotskih ćelija usled oksidativnog oštećenja. Ubrizgavanje azota tokom procesa pakovanja proizvoda, dovodi do ekstrakcije (izvlačenja) kiseonika iz kesice, zbog čega  aTECH tehnologija osigurava prisustvo označenog broja probiotskih ćelija do kraja roka trajanja, što je od vitalne važnosti za efikasnost preparata.

Novo inovativno pakovanje:

MAKSIMALNA ZAŠTITA

DODATNI KVALITET