Proizvodi kompanije AbelaPharm trenutno su dostupni za preko 100 miliona ljudi u zemljama Evropske Unije, Bliskog Istoka i Severne Afrike.

Kao pouzdan dobavljač farmaceutskih proizvoda, vođen izvrsnošću, inovacijama, kvalitetom, timskim radom i naprednom tehnologijom, globalnu marketinšku kampanju započeli smo devedesetih godina što je doprinelo da kompanija AbelaPharm uspostavi prisustvo na međunarodnim tržištima. Trenutno smo prisutni u 17 zemalja na tri različita kontinenta: u Italiji, Danskoj, Hrvatskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Jemenu, Jordanu, Filipinima, Kuwaitu, Azerbejdžanu, Sudanu, Maroku, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

S ponosom možemo reći da kompaniju AbelaPharm čine menadžerski timovi sa bogatim međunarodnim iskustvom u farmaceutskoj industriji, kao i u oblasti marketinga i prodaje. AbelaPharm globalni timovi su međusobno povezani, usko sarađuju sa lekarima i farmaceutima, i konstantno rade na edukaciji krajnjih korisnika putem ATL i BTL aktivnosti.

Republika Srbija

Crna Gora

Bosna i Hercegovina

Republika Severna Makedonija

Republika Hrvatska

Rumunija

Republika Sudan

Ukrajina

Slovačka

Italija

Kraljevina Jordan

Republika Jemen

Kraljevina Maroko