Naša farmaceutska proizvodnja pruža visokokvalitetne proizvode i usluge, zasnovane na izuzetnoj proizvodnji i savršenim performansama.

Svi proizvodi kompanije AbelaPharm su inovativne kombinacije prirodnih, bezbednih i efikasnih sastojaka, koje su trenutno dostupne za preko 100 miliona ljudi u zemljama Evropske Unije, Bliskog Istoka i Severne Afrike.

Čitava proizvodnja se vrši u kontrolisanom i bezbednom proizvodnom okruženju. Najsavremenija linija za proizvodnju tečnih farmaceutskih oblika, punjenje, zatvaranje, sa laminarnom komorom koja garantuje dobijanje visokokvalitetnih i bezbednih proizvoda. Jedinica za proizvodnju praškastih farmaceutskih oblika izrađena je od materijala najvišeg kvaliteta, što omogućava deklarisani kvalitet gotovog proizvoda. Linija za proizvodnju čvrstih farmaceutskih oblika takođe odgovara najvišim standardima.

Linija za proizvodnju tečnih farmaceutskih oblika

Linija za proizvodnju čvrstih farmaceutskih oblika

Linija za proizvodnju praškastih farmaceutskih oblika

AbelaPharm je proizvođač nekoliko probiotskih preparata. Uspešno smo uradili transfer tehnologije u saradnji sa stručnjacima iz kanadskog Instituta Rosell -Lallemand Inc. i kompanije Probi, koje koriste isključivo prirodne i bezbedne sastojke.

2017. godine AbelaPharm je prva uvela jedinstvenu, inovativnu “flow pack” tehnologiju, čime je omogućeno da PVDC blisteri budu dodatno zaštićeni spoljnjom troslojnom kesicom ispunjenom inertnim gasom. Ovo posebno pakovanje sprečava svaki mogući prodor kiseonika i pruža maksimalnu zaštitu od spoljašnjih uticaja – temperature, vlage i svetlosti.

Održavanjem strogih uslova tokom razvoja proizvoda, proizvodnje i kontrolom lanca snabdevanja, osigurali smo da se samo najbolji proizvodi mogu plasirati na tržište pod brendom AbelaPharm.

Proizvodnja AbelaPharma obavlja se na 3 proizvodna mesta. Svako mesto proizvodnje obezbeđuje visokokvalitetne proizvode i usluge, zasnovane na izuzetnoj proizvodnji i savršenim performansama. Trenutno naša proizvodna mesta snabdevaju 13 zemalja na 3 različita kontinenta.

 

Naša mesta proizvodnje:

Beograd

Fabrika u Beogradu je počela sa radom 2001.godine. Danas, samo na ovom mestu proizvodnje, AbelaPharm proizvede preko 7 miliona pakovanja godišnje. Mesto proizvodnje u Beogradu fokusirano je na proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i predmeta opšte upotrebe, u skladu sa GMP sertifikatom.

 

Banovci

Ovo je druga fabrika u vlasništvu AbelaPharm. Fabrika za proizvodnju farmaceutskih proizvoda u Starim Banovcima, u koju je uloženo preko četiri miliona evra za izgradnju i opremu, kupljena je od nemačke STADA Group-e u aprilu 2019. godine. To postrojenje je dodatno modernizovano adaptacijom, proširenjem i nabavkom novih mašina, što omogućava značajno širenje kompanije AbelaPharm.

Barice

Ovo je treća fabrika u vlasništvu kompanije AbelaPharm. Vrhunski pogon sa najvišim GMP standardima, izgrađen od strane Alvogena 2011.god., pruža preduslov za proizvodnju 20 miliona farmaceutskih jedinica godišnje. To je omogućilo da se postojeća mesta proizvodnje specijalizuju, kao i snažan razvoj portfolia AbelaPharm-a i sve veći udio na tržištu u oblastima gastroenterologije, kardiologije, pulmologije i reumatologije.

Pored ulaganja u razvoj novih programa proizvodnje, kao i nadogradnju postojećih proizvodnih programa, tehnologije i obuka zaposlenih, planirano je da do 2021. godine proizvođač AbelaPharm izvozi više od 70% svojih proizvoda u zemlje Evrope Unije, Azije i Afrike.