Naša inovativna proizvodna praksa pruža krajnjim korisnicima najviši kvalitet farmaceutskih proizvoda.

Svi proizvodi kompanije AbelaPharm su inovativne kombinacije prirodnih, bezbednih i efikasnih sastojaka, koje su trenutno dostupne za preko 100 miliona ljudi u zemljama Evropske Unije, Bliskog Istoka i Severne Afrike.

Čitava proizvodnja se vrši u kontrolisanom i bezbednom proizvodnom okruženju. Najsavremenija linija za proizvodnju tečnih farmaceutskih oblika, punjenje, zatvaranje, sa laminarnom komorom koja garantuje dobijanje visokokvalitetnih i bezbednih proizvoda. Jedinica za proizvodnju praškastih farmaceutskih oblika izrađena je od materijala najvišeg kvaliteta, što omogućava deklarisani kvalitet gotovog proizvoda. Linija za proizvodnju čvrstih farmaceutskih oblika takođe odgovara najvišim standardima.

Linija za proizvodnju tečnih farmaceutskih oblika

Linija za proizvodnju čvrstih farmaceutskih oblika

Linija za proizvodnju praškastih farmaceutskih oblika

AbelaPharm je proizvođač nekoliko probiotskih preparata. Uspešno smo uradili transfer tehnologije u saradnji sa stručnjacima iz kanadskog Instituta Rosell -Lallemand Inc. i kompanije Probi, koje koriste isključivo prirodne i bezbedne sastojke.

2017. godine AbelaPharm je prva uvela jedinstvenu, inovativnu aTECH tehnologiju, čime je omogućeno da PVDC blisteri budu dodatno zaštićeni spoljnjom troslojnom kesicom ispunjenom inertnim gasom. Ovo posebno pakovanje sprečava svaki mogući prodor kiseonika i pruža maksimalnu zaštitu od spoljašnjih uticaja – UV zračenja, vlage i svetlosti.

Održavanjem strogih uslova tokom razvoja proizvoda, proizvodnje i kontrolom lanca snabdevanja, osigurali smo da se samo najbolji proizvodi mogu plasirati na tržište pod imenom AbelaPharm.

Visoka efikasnost proizvodnje i distribucije

Kroz strogi razvoj, proizvodnju i kontrolu lanca snabdevanja, obezbeđujemo da se na tržište plasiraju samo najbolji proizvodi pod imenom AbelaPharm.

Kontrola svih faza u razvoju proizvoda

Uvođenje novog proizvoda

Proizvodnja

Razvoj proizvoda

Kontrola kvaliteta

Kontrola lanca snabdevanja

► Samo najčistiji i najefikasniji sastojci renomiranih proizvođača mogu se naći u našim proizvodima

► Vozila za prevoz probiotika u hladnom lancu
► Data loger informacije

► Hladne komore
► Skladišta

► Proizvodnja čvrstih
► Tečnih i
► Praškastih formi

► Posebna inovativna tehologija proizvodnje kojom se probiotici štite od atmosferskih uslova

► Probiotici AbelaPharm za koje garantujemo da će biti efikasni i bezbedni do KRAJA ROKA UPOTREBE.

Proizvodnja AbelaPharma obavlja se na 3 proizvodna mesta. Svako mesto proizvodnje obezbeđuje visokokvalitetne proizvode i usluge, zasnovane na izuzetnoj proizvodnji i savršenim performansama. Trenutno naša proizvodna mesta snabdevaju 13 zemalja na 3 različita kontinenta.

Naša mesta proizvodnje:

Beograd

Fabrika u Beogradu je počela sa radom 2001.godine. Danas, samo na ovom mestu proizvodnje, AbelaPharm proizvede preko 7 miliona pakovanja godišnje. Mesto proizvodnje u Beogradu fokusirano je na proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i predmeta opšte upotrebe, u skladu sa GMP sertifikatom.

 

Banovci

Ovo je druga fabrika u vlasništvu AbelaPharm. Fabrika za proizvodnju farmaceutskih proizvoda u Starim Banovcima, u koju je uloženo preko četiri miliona evra za izgradnju i opremu, kupljena je od nemačke STADA grupe u aprilu 2019. godine. To postrojenje je dodatno modernizovano adaptacijom, proširenjem i nabavkom novih mašina, što omogućava značajno širenje kompanije AbelaPharm.

Barice

Treća fabrika u vlasništvu kompanije AbelaPharm, sa najvišim GMP standardima, izgrađena je od strane Alvogena 2011. godine i pruža preduslov za proizvodnju 20 miliona farmaceutskih jedinica godišnje. Ovaj pogon je omogućio kompaniji AbelaPharm povećanje proizvodnih kapaciteta i tržišnog udela u oblastima gastroenterologije, kardiologije, pulmologije i reumatologije.

Pored ulaganja u razvoj novih programa proizvodnje, kao i nadogradnju postojećih proizvodnih programa, tehnologije i obuka zaposlenih, planirano je da do 2021. godine proizvođač AbelaPharm izvozi više od 70% svojih proizvoda u zemlje Evrope Unije, Azije i Afrike.